top of page
  • Foto van schrijverCorinne Brouwer

INGEVULD Vacature: eerstelijns dierenarts in Friesland

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden

Woon jij in het noorden van het land en vind je het prettig om zelfstandig te werken? Voor een dierenkliniek in Friesland op zoek naar een ervaren dierenarts. De uren zijn overeen te komen: tussen de 32 en 38 uur is gewenst.

Waar ga je werken?

Het team is klein maar compleet. Er zijn slechts twee dierenartsen, van wie jij er één bent. Met de ondersteuning van de paraveterinairen en de sparmomenten met jouw collega-dierenarts zul je de kliniek in de komende jaren verder mogen opbouwen. In het team heerst veel ambitie. Alle energie die je in elkaar steekt, komt zeker terug.

Wat wordt er van je verwacht?

Het team is op zoek naar een dierenarts die zelfstandig consulten en eerstelijns operaties uitvoert. Je hoeft hierbij geen nachtdiensten te draaien en er is voldoende ondersteuning door paraveterinairen. Ook is de kliniek modern uitgerust. Belangrijk is dat je er energie van krijgt om zelf iets op te bouwen. Een vereiste voor het team is dat je goed Nederlands spreekt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring.

  • Een contract voor 32 - 38 uur (bespreekbaar).

  • Groeimogelijkheden waarbinnen je jouw professionele kennis kunt uitbreiden, op een vlak waarop jij je het liefst ontwikkelt.

  • Geen nachtdiensten.

  • Ondersteuning vanuit Vetwork tijdens jouw sollicitatieprocedure: er is altijd ruimte voor een adviesmoment met een van onze consultants.

Meld je aan bij Vetwork

Als deze vacature je nieuwsgierig maakt, ontvangen we graag jouw motivatie en cv via onderstaande knop of via info@vetwork.nl. Je kunt ook altijd even bellen: 0318-860181.
841 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page