top of page
  • Foto van schrijverCorinne Brouwer

Vacature: eerstelijns dierenarts in Amsterdam

Heb jij een no-nonsense-mentaliteit en verwacht je hetzelfde van je collega’s? Dan is de Amsterdamse dierenkliniek voor wie wij een nieuwe collega zoeken misschien wel jouw perfecte werkplek.

Voor een dierenkliniek in Amsterdam zijn wij op zoek naar een eerstelijns dierenarts. Het gaat om een baan van 32 uur.

Waar ga je werken?

In het team heerst ambitie en de wens om de diergeneeskunde steeds vooruitstrevender in te zetten. Het is dan ook leuk als jij hier zelf ook ideeën over hebt.

Wat wordt er van je verwacht?

Het team is op zoek naar een dierenarts die zelfstandig consulten en eerstelijns operaties uitvoert. Daarbij krijg je hulp van ervaren paraveterinairen. En het feit dat de kliniek heel compleet is uitgerust met mogelijkheden voor onder andere laparoscopie, cardiologie, röntgen zal je ook helpen bij het uitoefenen van jouw werk.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Stevig basissalaris met mogelijkheden voor progressie.

  • Je krijgt groeimogelijkheden waarbinnen je jouw professionele kennis kunt uitbreiden, op een vlak waarop jij je het liefst ontwikkelt.

  • Je hoeft geen nacht- of spoeddiensten te draaien.

  • Je ontvangt 7 dagen per week ondersteuning vanuit Vetwork tijdens jouw sollicitatieprocedure: je kunt altijd even sparren met een van onze consultants.

Zin in? Meld je aan!

Heb jij zin om de mouwen op te stropen en samen met je collega’s het meeste uit elke dag te halen? Energie te geven maar zeker ook terug te krijgen van jouw collega’s én natuurlijk de dieren? Dan stellen we je graag voor aan onze opdrachtgever, hun team én de huisdiereigenaren die deel uitmaken van de dynamische en ruime klantenkring.

770 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page