top of page

Vacature: paraveterinair in Gelderland

Ben jij een paraveterinair met een groot hart voor dieren? Wil je graag werken in een mooie omgeving zoals de Veluwe? En wil je graag omringd zijn door collega’s die samen met jou de passie voor zorg en welzijn van dieren delen? Dan ben jij de paraveterinair die wij zoeken!


Waar ga je werken?

In deze eerstelijnszorgpraktijk voor gezelschapsdieren kom je binnen in een team van 2 dierenartsen en 12 assistenten, die met jou deze passie voor dieren delen. Je bent meer dan welkom als recent afgestudeerde paraveterinair of wanneer je als ervaren paraveterinair op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Het team van deze praktijk zorgt voor goede begeleiding zodat jij op een fijne manier van start kan gaan. Deze praktijk voert onder andere onderzoeken uit met echografie, röntgen apparatuur en heeft zelfs een eigen laboratorium.


En verder?

Het enthousiaste team van deze praktijk zoekt een paraveterinair voor parttime. Je gaat de dierenartsen assisteren tijdens hun werkzaamheden, maar zal ook regelmatig zelfstandig te werk gaan. Verder ben je inzetbaar bij de baliewerkzaamheden van deze praktijk. Er wordt samen met jou besproken hoeveel uur je graag wilt werken en vanuit daar wordt er gekeken welke dagen en tijden het beste passen. Verder ontvang je een goed salaris en ga je samen met jouw collega’s op leuke bedrijfsuitjes.


De eigenaren van de praktijk hechten veel waarde aan de samenwerking met jou als nieuwe paraveterinair en vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Daarom ga je voorafgaand op een oriënterend gesprek om kennis te maken en daar zullen jullie samen jullie verwachtingen naar elkaar uitspreken. Zo weten zij wat ze van jou kunnen verwachten, maar zeker ook wat jij vanuit de praktijk kan verwachten.946 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page